Ja præcis sådan faldt ordene
under den første session på
mentorcoach uddannelsen
- og sætningen var én af dem,
der blev hængende hos mig ,-)

'Frem med brysterne' står for 'Ret ryggen',
træk vejret frit og mød livet
åbent og tillidsfuldt,
 gerne med et glimt i øjet...'
 

.

Ordene står i modsætning til ' Duk dig, vær på vagt, gerne negativ og skeptisk’, hvor attituden er korslagte arme, stramme mundvige eller hængende skuldre og undvigende blik.
 

Hvordan vil du helst møde verden? Hvordan vil du helst blive mødt? Overflødigt spørgsmål ikke ...

'Det hele handler om selvværd', var en anden ørehænger.

Uanset om du coacher på karriere, kærlighed, kost eller kaos betyder selvværd næsten alt. Bag de fleste forbehold, udpræget negativitet, sabotage, usikkerhed og modstand gemmer sig et lavt selvværd - så et afgørende skridt på vejen mod glæde, frihed og personlig succes er derfor at lære at værdsætte sig selv.


Hvad har du brug for, når du skal
møde ‘verden første gang’?

 

 

Et godt selvværd skaber rummelighed, fleksibilitet, mod, nysgerrighed og humor. Positive mennesker med god energi.

De daglige udfordringer, små som større bliver langt lettere at tackle - livet får mere 'jazz og juicy', når vi holder af os selv. OG en ekstra bonus er, at holder du af dig selv - holder du også mere af andre - og DET smitter. Ren win-win.

Så ønsker du mere frihed og glæde og mindre kontrol og konflikt både hjemme og på din arbejdsplads så lær, at blive bedste ven med dig selv. Og andre.
 

Hvordan møder du verden?

.


Hvordan gør jeg?

Første skridt
på vej mod et bedre selvværd og en mere ‘rank og positiv holdning’ overfor dig selv og andre, er oftest at tilgive dig selv, hvis /når du slår en lille skæv eller laver en ‘fejl’. Hallo! Er det ikke vores ‘fejl’, der giver os erfaring og læring?
 

Næste skridt er at acceptere, at du (naturligvis) ikke er perfekt. Det perfekte menneske er en illusion. Kedeligt og uinteressant. Det er i sprækkerne, det skæve, uforudsigelige og overraskende, at personligheden og charmen lever. Der mangfoldigheden og nuancerne findes. Så elsk dine ‘fejlskud’, din skæve næse, rustne stemme og accepter, at du ikke er mester i small talk eller InDesign. Du har garanteret nogle andre kvaliteter. Og er åben for forbedring…
 

 

.


Vil du lære mere om, hvordan du møder livet åbent og tillidsfuldt, hvordan du booster dit mod og din handlekraft og hvordan du får mere glæde, jazz og selvværd ind i dit liv, så book en session her. Du kan lige nå at få glæde af min NOVEMBERRABAT PÅ 15%...
 

Bedste hilsner,

 

”Formålet med livet er at søge lykke.
Alle har ret til lykken, men du må være parat til at yde en indsats gennem hele livet at opøve dit sind ved at udvikle og styrke de positive egenskaber, mens du bekæmper og dæmper de negative…”

H.H. Dalai Lama

 

 

 

NB: Jeg ønsker på ingen måde, at medvirke til SPAM. Modtager du dette nyhedsbrev imod dit ønske, så AFMELD dig fluks via www.kreativcoach.dk under nyhedsbrev. Mener du andre kunne have glæde af nyhedsbrevet, er du naturligvis meget velkommen til at videresende det.