KÆRE LÆSER

Velkommen til - udenfor stråler august solen og der er stadig masser af lyse timer og ferie-feeling at spise af. Samtidig har jeg stor lyst til at tage fat på nye projekter - at dele den inspiration og energi ferien har beriget mig med... måske har du lyst til at være med ? 

I nyhedsbrevet her kan du:

- Læse om kreativ coaching

- Få opdateret dig selv og garderoben

- Hente  et par gratis mode tips 

Er du blot til en hurtig reminder – så gå direkte til ’Kalenderen' nederst i Nyhedsbrevet.

 

Rigtig god fornøjelse ;-)
 

 

 


KREATIV COACHING

Som du sikkert har erfaret er min store passion at inspirere, sparre og motivere andre. At bidrage med ideer, input og  redskaber, så hver enkelt af os får lyst, mod og overskud til at udfolde vores talenter og drømme.

En fantastisk 'bieffekt' ved coaching-processen er, at vi undervejs opdager vores egen og livets rigdom. Pludselig får vi øje på muligheder,  løsninger og  nuancer vi ikke anede fandtes i vores liv. Vores råderum udvides.

Jeg kalder det magiske øjeblikke. Som om det, der tidligere var uopnåeligt eller umuligt pludselig ER. Og ER så klart og rigt. Verden får nye farver og vores liv åbner sig. Vi værdsætter al det vi har og den vi er. Det giver glæde, ro og handlekraft.

Kraft til at acceptere, skabe nyt eller slippe gammelt.
Lyder det langt ude? Det er fordi ordene ikke slår til...
Du kender det, når det sker. Min oplevelse er, at det kan ske meget hyppigere end vi tillader og det kan ske for os alle. Det behøver jo ikke være 210% transformation hver gang eller omfatte kæmpe projekter og revolutionerende bedrifter. Det er nok bare at ønske sig mere magi i hverdagen ;-)

Ofte har vi så travlt med at få succes, arbejde og tjene penge til vores perfekte liv, at vi glemmer det, der virkelig gør vores liv rigt, facetteret og spændene. At 'stille lidt skævt på ting og tanker' kan åbne os for livets virkelige magi.

Læs
her hvad andre har sagt om deres sparringsforløb med mig.

Højreklik her for at hente billeder. For at beskytte dine personlige oplysninger har Outlook forhindret automatisk hentning af dette billede fra internettet.
KUNSTEN AT LADE SIG INSPIRERE

Kunne du tænke dig at få en top trendy garderobe uden at det koster dig en formue? At skabe et personligt look, der får det bedste frem i netop DIG?

Der er lige været modeuge i København. En hel uge hvor de smukkeste modeller viste det skønneste tøj ledsaget af champagne, musik og kindkys. Lige til at blive inspireret og kreativ af men også en smule forpustet...

For hvordan pokker ser jeg og mit klædeskab ud, hvis jeg falder for fristelsen og begynder at SAMMENLIGNE!? 

Pyha - fluks falder energien - inspiration bliver' til uoverskuelighed - skønhed til krav om eksakte mål og midler, der ikke lige matcher mit personlige taljemål eller pengepung ;-) 

Igen er det værd at huske at vi skal bruge verden - inklusiv modeverdenen - og alle de dejlige mennesker omkring os til INSPIRATION -  Til at få ideer - få mod og lyst til at mixe tøj, ting og tanker på nye og berigende måder. Kombinere al det vi ser og oplever, så det støtter os bedst muligt.

At lade sig inspirere er helt anderledes energigivende end at sammenligne!
Har du lyst til at bruge nogle timer i kreativt og garanteret inspirerende selskab ? At få opdateret dig selv og din garderobe uden at det koster blod, sved og herregårde? Så meld dig fluks til arrangementet d. 23 sept. Her vil jeg gennemgå de vigtigste modetendenser for den kommende sæson og vise hvordan vi kan forvandle vores nuværende (og gamle) garderobe til smarte og personlige styles.

Genbrug = bevidst forbrug og top checket! 

Du vil få fif til de bedste nye køb (lidt fornyelse skal der til ;-)) og måske ALLERVIGTIGST  modtage tip til hvordan du fremhæver netop dine fortrin og camouflerer dine mindre gode - hvis du altså har sådanne.

Jeg lover dig, at det bliver en dag med masser af inspiration, glæde og konkrete eksempler.
Prisen er bare 500 kr. incl. en let forfriskning.
 

PRAKTISK INFORMATION
'Opdater din garderobe og dig selv’ - onsdag d. 23 sept. kl. 18 - 21 i København.
Eksakt adresse sendes efter tilmelding. Tag gerne dine veninder med og klæd hinanden...

Har du og dit klædeskab mere lyst og brug for en personlig konsultation så book en customizing se info på www.customizing.dk eller send mig en mail.

Tilmelding 
dorthe@kreativcoach.dk

 

 


MODETIPS DU SELV KAN UDFØRE

Glittersten og simili
Efterårssæsonen byder på masser af glitterstene, pallietter, nitter og simili - skønt med lidt der glimter, når efterårsmørket ulmer. Du kan kaste dig ud i hele pallietjakker, nittergamacher og kjoler overstrøget med simili - check vintage butikker og loppemarkeder - men mindre kan også gøre det.

Personlig er jeg vild med mine 'nye sorte simili sko'. Jeg har overstrøget hælen med en håndfuld swarovski sten. Limet direkte på skoen. Enkelt og diskret men lige nok til lidt moderigtig bling-bling og smukt til min sorte habit. Ideen kan fint kopieres til en taske eller urrem. Similisten kan erstattes med nitter - Pynten vil også være flot på revers eller en skulder.

Vis ryg
Sommeren er til bar hud men også efterår og vinter skal ha' sensuelle og feminine toner. Vis ryg. Klip en slids bagerst i din T-shirt eller en enkel kjole. Lad slidsen være så lang, så den netop fremhæver det smukkeste stykke på din ryg. Luk slidsen med en fin og iøjefaldende knap og du har opdateret en ældre kreation til sæsonens must-have.

Personligt print
Sommerens blomster og romantik erstattes af mere grafiske og meget personlige prints - gerne udført af designeren selv. Gør printet endnu mere personligt ved selv at udfolde dig eller lad et barn slå sig løs. En enkel stiliseret børnetegning vil være et hit på en hvid T-shirt og skabe kontrast på ryggen af din pæne business skjorte.

Genbrug
Designeren Margit Brandts modeshow viste i den grad at genbrug er hot. Efter showet blev jeg interviewet til Politiken.
 
Læs flere modefif her : http://politiken.dk/tjek/dagligliv/toej/article763659.ece


På genskin i livet! 

 

 

MÅNEDENS TIP
Spis masser af chili - hæng noget NYT på væggen og smil til (næsten) alle du møder..

Hvorfor nu det? DET vil du snart opdage ...
 


KOMMENDE ARRANGEMENTER
 

Kreativ coaching og sparring

Har du lyst og behov for at genfinde glæden, opdage du LEVER og komme ud over rampen og skabe de resultater du drømmer om!

Ring 30208129 eller send en mail dorthe@kreativcoach.dk


 

Opdater dig selv og din garderobe

Onsdag d. 23 sept. kl. 18 - 21.00 i Kbh. Pris 500 kr.

Tilmelding:
dorthe@kreativcoach.dk

 

Personlig customizing

Se info på www.customizing.dk eller send en mail

 

Individuel coaching, sparring eller personlig customizing
 

Book en tid på dorthe@kreativcoach.dk

Send meget gerne nyhedsbrevet videre til en ven
Hvis du ønsker at afmelde dig nyhedsbrevet, så klik her.