Kære læsere...

Så er jeg her igen – og denne gang tager jeg fat på emnerne:

• Ydre forvandling

• Customizing – den personlige stil

• Tips til garderoben

• Aktuel inspiration

God fornøjelse!

 

 

 

 

Ulla før...                         ... og efter customizing!


Ydre forvandling

Indre forvandling er berigende– ydre forvandling er også!

Din forvandling kan fint begynde i det ydre. Vi taler meget om indre velvære – men det ydre spiller også en stor rolle, når det handler om at have det godt.

Du kan bruge din påklædning, udstråling og attitude til at generere, det du ønsker. Vi kan klæde os på til at få mere glæde, mod og selvværd. Mere power, passion og personlighed. Hver dag kan være en ny fortælling. Udtryk din fortælling gennem din personlige styling. Leg med tilbehør, farver og materialer. Skift frisure, gå med hat, tag glade strømper på eller en smuk ring, med affektionsværdi. Gør noget, der viser dig selv og verden, at du er dig !

Customizing

Det er en stor tilfredsstillelse, at tage fat i glemte sager, fejlkøb eller ’ingenting’ og berige det... Få ideer og inspiration til den ydre forvandling, der ganske givet vil smitte af på dit indre, i min bog ’Bogen om customizing – skab tøj med personlighed’.

Kig her, hvis du vil læse et uddrag og få et par ideer fra bogen:
Custominzing og coaching
Forny din cardigan


Hvis du vil købe bogen, kan du her se hvor den er billigst at bestille på Internettet.

Eller bestil en customizing og få opfrisket garderoben, så den beriger dig bedst muligt. Se mulighederne på www.customizing.dk og læs udtalelse her:

"Dorthe er en fantastisk inspirerende, energifyldt og dynamisk kreativ coach, der lige præcis fanger og fremhæver min essens. Gennem et tre timer garderobetjek med Dorthe er min tøjstil vidunderligt forandret og passer til mig og min personlighed. Det er en sand fornøjelse at åbne mit klædeskab og med begejstring og nysgerrighed sammensætte det tøj, der lige præcis fremhæver eller fremelsker mig i dag - lidt a la den gamle Carte D'ôr is reklame, hvor kvinden går ind i sit køleskab og siger 'Mmmmm hvilken variant skal jeg mon vælge i dag?' "

Underviser og Business Coach Tanja Martinez

Christina før...               ... og efter customizing!
 


Et par hurtige idéer

Har du ikke tid til den store fornyelse er her er et par  hurtige ideer, du kan bruge til at give din aktuelle garderobe et touch af  vinterens mode :  


Pels, skind eller blonder – ses alle steder i modebilledet som hele kjoler, bukser og jakker. Som besætning og indsats i  frakker, cardigans og toppe. Som løse kraver, smukke veste eller pynt på sko, tasker, handsker og støvler.

Køb mindre stykker pels, skind og blonder og dekorer din frakke eller top. Skal det være nemt så fastgør pynten med tekstil lim eller sy med store ri sting i hånden.

Find hele pelse og skønne blondedesigns i second hand butikker eller dine gemmer, klip ærmerne af og lav sæsonens ’must have’ veste, kraver og unika toppe af sagerne.


Udskift det gamle fór i veste og frakker med liberty stof eller blonde. Forlæng handsker med pels eller strik – strikker du ej, så brug ærmerne fra en gammel sweater.

Køb en (billig) poncho fra en større kæde forretning og gør den personlig med fine pelshaler eller smukke applikationer. Er du til endnu mindre – så lav et smykke – en personlig halskæde i blonder og skind, en cocktailring i glas og plast eller et bælte i læder, nitter og broderede roser...
 

Stjerner er fortsat en del af modebilledet – og perfekte til at booste din indre ’moviestar’.

• Køb stjerner som nitter eller simili og placer hvor du lyster

• Tryk stjerner på et tørklæde i uld eller bomuld – brug stoffarve og en stjerne skabelon, vælg gerne tone i tone

• Sy skindstjerner på din vest – og slå to modefluer  i et smæk

• Køb et ensfarvet pude betræk eller en skjorte og dekorer med stof stjerner i støvede  pasteller. Drøm smukt!

Inspiration og anbefalinger

Slap af med det nye nummer af Costume – Cover og Vogue –læs dem i mindre bidder af gangen – det er lige som chokolade – lækkert og fornøjeligt – men du får kvalme, hvis du spiser det hele på én gang...

Køb ’Sommer hele året’ en  helt ny bog af Tine Frellesen – god at komme i sommerstemning af  samtidig med at vinteren værdsættes se www.tinefrellesen.net


Efterårets farver – Tag dig selv eller familien i hånden og tag i skoven. Åben alle sanser – Her er inspiration til høje tanker, vinterens smukkeste taske eller grafiske print til stuevæggen. Dans i skoven – JO PRØV det ...

Madonnas – Love Profusion – hent inspiration til dansen og nyd sang og billeder.
Klik her for at se videoen

På genskin i livet! 

 
 


Kommende arrangementer

Inspirationsforedrag

Bryd rutinen – forny dig selv og dit liv!
BoConcept Vejle d. 12 nov.
Tilmeld dig her
vejle@bokoncept.dk

Hverdagen og det magiske X...
Samdata København d. 19 nov. eller Århus d. 20 nov.  
Læs mere på
www.samdata.dk
 

Kurser

Får du det bedste ud af dig selv og livet?
Tirsdag d. 18 nov. kl. 10 – 17 i Silkeborg eller torsdag d. 27. nov. Kl. 10 – 17 i Hellerup
Tilmelding foregår direkte til 
dorthe@kreativcoach.dk 

Læs mere om kurset her eller skriv til mig for yderligere info
 

Konferencer

Kreativitet og idéudvikling
2 dages konference i Kolding
Læs mere og tilmelding dig her
 

Individuel coaching, sparring eller personlig customizing
 

Book en tid på dorthe@kreativcoach.dk

Send meget gerne nyhedsbrevet videre til en ven
Hvis du ønsker at afmelde dig nyhedsbrevet, så klik her.