...til mere overskud, glæde,
liv og latter?

 


Så hæng på et øjeblik...

 

Lad det kilde i maven ...  

HVORNÅR har du sidste grinet, så du (næsten) tissede i bukserne? Gjort noget befriende fjollet - og spontant? Overrasket dig selv og dine nærmeste?

Elsket, spist, drukket og danset med begejstret og smittende nydelse? Handlet og skabt din dag med fri og forrygende energi? Levet livet? 

 

Var det i morges? I nat? I går? Forleden? Sidste uge? Længe siden?

Øhhh, kan ikke lige huske? 


"Hvis man retter sig efter alle regler, går man glip af alt det sjove" - Katharine Hepburn

 

Vil du vide mere om, hvordan du 'bryder reglerne' og kommer fra pligt og 'pas på' til passion og power... så bestil en coachingsession hos mig lige her.

NYT EFTERÅRSKURSUS
Og følg desuden med i næste nyhedsbrev, hvor jeg introducerer mit nye efterårs kursus: Et Kick-off til livsglæden - med den foreløbige mundrette titel:  

          
  "Liv, lir og lidenskab - Kunsten at leve livet og have det sjovt imens " 

 

Tro mig ;-) og vi VED det jo godt alle sammen - livet indeholder så mange skønne og overraskende momenter, så mange skæve hjørner, berigende relationer, uudforskede muligheder og helt - ja kald det gerne magiske og eventyrlige - øjeblikke. På kurset vil vi bl.a. kaste os ind i livets strøm, træne sindet til opmærksomhed og glæde, se på vores 'historie', bruge mod og magi, tillade al det skøre, skæve og skægge og skabe det liv, vi længes efter. Og leve det! Al dette vil ske i ualmindelig GODT selskab - nemlig vores ;-) 

 

Send en mail allerede NU, for at sikre dig en vindues plads på 1. klasse ... Absolut uforpligtigende. Jeg lover, det bliver både sjovt, udfordrende og anderledes ...

 

.
 

DAGENS ØVELSE
Hvad kan du gøre allerede NU, for at mærke din livsglæde boble? 

 

Forslag til fri benyttelse: Stå HELT stille - læg dig i græsset og bruge alle sanser;  lyt, duft, smag, mærk og se. Komplimentere en kollega. Spise en is fra Paradis og smage hver mundfuld. Kysse med lukkede øjne og bare nyde. Løfte blikket og kigge opad. Ændre aftenens rutine middag til picnic på terrassen eller stue gulv og drikke vand af krystalglas. Sidde på en solfyldt(!!) bænk og


At gøre lige lidt ekstra; kagerne er fra By Groths skønne design aften

 bare 'spilde tiden'. Køre en NY vej hjem fra arbejde. Ringe til en god veninde og sludre. Gå til spontan frisør eller fod massage. Tage de røde sko på og dine smukkeste øreringe. Smile stort til en fremmed. Flirte med dig selv og alt det, du møder. Købe en stor buket blomster med hjem eller være lidt uartig og plukke en syrengren, fra en fremmed have. Bestille flybilletter til  ....
.
.
HVORDAN SER DU UD? SUCCES'EN FORTSÆTTER...
 

Vil du gerne forbedre dit forhold til din garderobe og har du lyst til mere liv, kant og personlighed i din påklædning, så deltag i arrangementet 'Skab liv i klædeskabet' d. 9 juni kl. 18.30 - 21.30. 

Det er det sidste før sommerferien - skynd dig, der er kun få ledige pladser.  

Arrangementet er også et oplagt bud til en inspirerende personale-kvinde-aften. Send mig en mail for yderligere info. 

Praktisk info 'Skab liv i klædeskabet'


Tid: Onsdag d. 9. juni kl. 18.30  - 21.30. 


Lokation: Tranegaardsvej 53, st. tv. 2900 Hellerup


Pris: 500 kr. inkl. let forfriskning og lækkerier.

 

Se flere info om arrangementet her
og læs hvad tidligere deltagere har sagt om arrangement herSommerkjole, der kalder på min indre 'Yvonne', især hvis jeg gør den kort... 

 

 
 

FOREDRAG

Vil du opleve 'Sådan skaber vi en meget gladere arbejdsplads'?

Ønsker din organisation at få bestsellerforedraget
'Arbejdsglæde - Fra Åhhh til Ahhh' tilpasset netop jeres organisation?

Eller ønsker du et af mine andre foredrag?

Så send mig en forespørgsel lige her.
 

 
 

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

 

Bedste hilsner Dorthe,

   
NB: Jeg ønsker på ingen måde at medvirke til SPAM. Modtager du dette nyhedsbrev imod dit ønske, så AFMELD dig fluks via www.kreativcoach.dk under nyhedsbrev. Og mener du andre kunne have glæde af nyhedsbrevet, så er du naturligvis meget velkommen til at videresende det.