Kender du sammenhængen
mellem din garderobe og
din personlige succes ?

Læs mere her...

 

Kunsten at skabe gode relationer og gode resultater

Når jeg er ude og holde oplæg i virksomheder og på arbejdsplader om personlig ledelse, kreativitet og arbejdsglæde er der to faktorer der altid bliver nævnt: Kunsten at skabe gode relationer og gode resultater. Disse faktorer er afgørende for om arbejdspladsen oplever motivation, gejst og succes - BÅDE på bundlinjen og internt i teamet.

Når jeg står hjemme hos kunderne 'i deres klædeskab', er der to kvaliteter rigtig mange kvinder nævner, de gerne vil have hjælp til at fremhæve i deres påklædning: Power og personlighed.

ER der en sammenhæng? JA... i høj grad!Hvilken udgave af smukke Lene bliver du mest nysgerrig for at lære at kende?
Og hvilken vil du foretrække at lave business med ?
 


Power skal der til for at skabe Resultater - og Personlighed skal der til for at opbygge ægte Relationer.

Et nemt og sjovt sted at starte forvandlingen mod Power, Personlighed, Relationer og Resultater kunne fint være din garderobe... Her hænger rent faktisk en masse redskaber du i den grad kan bruge. Bliv klar på din og tøjets signalværdi - og kombiner efter det du ønsker at udstråle og tiltrække.

Få flere fif på onsdag d. 5 maj kl. 18.30 - 21.30 - kun to ledige pladser - eller d. 9 juni hvor jeg gentager succesen.

Praktiske info 'Skab liv i klædeskabet'

Tid: Onsdag d. 5 maj kl. 18.30 - 21.30.
Lokation : Tranegaardsvej 53, st. tv. 2900 Hellerup
Pris: 500 kr. inkl. let forfriskning og lækkerier

Se flere info om arrangementet her

 

 
 

Har du mere lyst til sparring, udvikling og dialog så bestil en kreativ coaching og oplev hvordan du udfolder ikke bare de fire begreber jeg hertaler om - men hele dig.

Hører du til dem, der elsker at blive inspireret, dele og opleve synergi i fællesskab, kan du bestille (eller opfordre din chef til at gøre det) et fælles oplæg om arbejdsglæde f.eks.

  • 'Skab plads til begejstring - sådan går du fra Øv til Ahh', eller

  • 'Find din arbejdsglæde og passion - din sikre vej til succes '

 

Masser af forårshilsner,
 

   
NB: Jeg ønsker på ingen måde at medvirke til SPAM. Modtager du dette nyhedsbrev imod dit ønske, så AFMELD dig fluks via www.kreativcoach.dk under nyhedsbrev. Og mener du andre kunne have glæde af nyhedsbrevet, så er du naturligvis meget velkommen til at videresende det.