Kære læser

Svaret er JA ikke?

Videre vil næste spørgsmål...

Tror du på DIT liv før DIN død?

Også her skulle svaret gerne
være et rungende JA!

Og hvordan er det så -
dit liv?


Kender du det?
Nogle gange er det som om udfordringer, modgang og problemer nærmest står i kø og vælter ind over dig, andre gange swinger livet i jazz - du er lige der, hvor tonen passer - griber noden i luften og fløjter med, den ene appelsin efter den anden lander for dine fodsåler og råber 'tag mig' ....

Hvorfor denne ups and downs?
Dybest set tror jeg ikke, vi 210 % selv kan bestemme alt, hvad der sker i vores liv og f.eks. beslutte, at NU skal det være slut med modgang og drænende oplevelser.
Der imod ved jeg, at vi kan træne sindet til at opleve modstand og kritik på en rummelig og mere upersonlig måde, at vi kan løfte og udvide vores livsopfattelse, bevidst vælge glæden og derved tackle problemer og udfordringer langt mere konstruktivt.

Livet er - hverken arbejdsmæssigt eller personligt - et 'Happy Quick Fix' men heller ikke 'Et hårdt og tungt modspil'.

Kunsten at se lyset, læren og muligheden i alt der sker og fastholde et positivt fokus, er en evig udfordring og ikke noget vi lærer én gang for alle !

Den evne skal inspireres, trænes og næres dagligt.

Har du lyst til ideer, konkrete redskaber, lærdom og inspiration til dette, så følg med ved indbakken de følgende uger.

Jeg glæder mig til at dele og sparre med dig!
 

Bedste hilsner,


 

P.S. Kom godt fra start

Når du vågner, er din første tanke fundament for resten af dagen. Hvilken tanke giver dig ro og glæde? Dit første syn påvirker dit humør resten af dagen. Hvad møder dit blik, når du vågner?

Gør som indianerne - De byggede deres tipier med åbning mod øst, så det første de så var solopgangen. Nær dig selv med en god begyndelse...

 
 


FOREDRAG

Ønsker din organisation at få bestsellerforedraget 'Arbejdsglæde - fra Åhhh til Ahhh' tilpasset netop jeres organisation? 

Vil du opleve 'Ledelse med Passion og Personlighed'?

Eller ønsker du et af mine andre foredrag?

Så send mig en forespørgsel lige her.

 


NB: Jeg ønsker ikke at medvirke til SPAM. Modtager du dette nyhedsbrev imod dit ønske, så AFMELD dig fluks via www.kreativcoach.dk under nyhedsbrev.
Mener du andre kunne have glæde af nyhedsbrevet,  er du naturligvis meget velkommen til at videresende det.