Kreativ coaching

Foredrag og kurser

Customizing

Inspiration

Artikler og referencer

Nyhedsbrev

Om Dorthe Brøgger


ARTIKLER OG REFERENCER

 

Blandt mine kunder er private virksomheder herunder Den Danske Bank, City2, Bruuns Galleri Århus, Seminarer.dk og Institut for Indre Karriere samt offentlige institutioner - bl.a. sundhedssektoren, vuggestuer og børnehaver, HK grafisk kommunikation og Økonomistyrelsen - desuden professionelle kunstnere og privatpersoner.

Radio

Drøm med
Hør mig fortælle om mine drømme på P4s Søndag i Farver: Del 1, Del 2,
Del 3, Del 4


Artikler

Giv dit liv en makeover
Femina nr. 13/2008


Læs artiklen her
   
Vis mig dit klædeskab
Alt For Damerne nr. 34/2007

Læs artiklen her
   
Forkæl din kreativitet
Alt For Damerne nr. 11/2006

Læs artiklen her
   
Dyrt tøj kan også klippes op
Alt For Damerne nr. 46/2006

Læs artiklen her
   
Nu lever jeg af mine ideer
Vores Børn, juni 2004

Læs artiklen her
 
   

Forfølg dine drømme
Metro Express
, 12. oktober 2004

Læs artiklen her

   

Kunderne har ordet
 

Dorthe er en eminent coach og inspirator. Med sit dybe menneskekendskab og omfattende viden er hun hurtig
til at aflæse styrker og potentialer og bryde en negativ eller selvkørende tankegang. Dorthe er uformel og humoristisk. Hun rummer en dybde og genklang, der både er beroligende men også meget inspirerende og
handlingsmotiverende. Jeg får energi og mod til at tænke ud af boxen, bliver opløftet og beriget. Dorthe er en aktiv og generøs medspiller i et coaching forløb. Hun tøver ikke med at bruge sig selv – og sit store netværk, når projekter og ideer skal søsættes.
Søren Spanning - direktør og iværksætterKæreste Dorthe. Jeg er altid hel høj når jeg kommer fra dig!!! Er så glad for alt den skønne inspiration og støtte jeg får fra dig. Tusind tak for det. Glæder mig til at gå i gang med det hele.
Louise Grønlykke Guldsmed se www.groenlykkeKære Dorthe. Du er fantastisk. I løbet af den times coaching du gav mig idag, fik du vendt mig fra modløshed og opgivenhed til action og optimisme. Du ramte mig lige præcis på kornet og fik løftet mig UD og videre. Du fik mig til at se eventyret i mit indre og fik gelejdet mig let og elegant udenom alle de forhindringer som jeg slet ikke behøvede at nævne. Du er skarp, snedig, indsigtsfuld, indlevende og jonglerer med dine egenskaber som menneske og coach på en udfordrende, afbalanceret og inciterende måde. Du har virkelig tændt mit lys og jeg mærker nu at ........... det helt sikkert skal få lov til at skinne og stråle. Det bruser i mig af virkelyst og optimisme. Nu ved jeg i hvilken retning jeg skal gå - og jeg finder målet ganske snart. Tak.
Du er så menneskefin.
Anne TKære Dorthe. Nogle mennesker gør bare en væsentlig forskel - og mødet med dig var lige præcis det jeg havde brug for. Du er super inspirerende at tale med – det er svært ikke at blive handlekraftig og konstruktivt af din energi, din åbenhed, din givende facon og ikke mindst sødme - altså sødme på den fede og powerfulde måde ;-).
Jeg kan mærke du virkelig rykkede ved noget inde i mig.
Thelma,  Projektleder FDBKære Dorthe. Hvad skal man snart sige til dig? Du er den mest anerkendende og rosende person jeg har mødt i mit liv, og jeg ELSKER og vokser ved alle de smukke ord om mig, du strø'r på min vej :o) DU hæver overliggeren for mig, så jeg aldrig lægger mig på nogen sovepude. Du har igen beriget mit liv på smukkeste vis. Tak :o) ... og okay ..... Du er en hård hund at handle med ;o)
Men hvor er det fedt at du bliver ved med at presse mig, det her blev jo meget bedre :o) Juhuuu !!
Kitt Tvile, www.familieevolutionen - det skal være sjovt at komme hjemKæreste Dorthe. ÅÅHHHH hvor er du fantastisk, hvor er du dygtig og hvor er du så meget guld værd for mig!!!! Af hele mit hjerte tak.... for det du gør ved mig... det du giver mig....det du sætter igang.... er du svedt, hvor er du skrap...altså på den der fede dygtige måde!!!!
Katrine'Dorthe Brøgger er en yderst charmerende, sprudlende, energisk og meget dygtig underviser, der med en stor personlig udstråling formår både at underholde, men så sandelig også levere stof til eftertanke.'
Bernhardt Strandstoft , Direktør - Seminarer.dk"Dorthe Brøgger er det hun taler om: kreativ, åben, modig, i flow. Hun er ikke alene en yderst behagelig underviser, som alle umiddelbart fatter sympati for og har lyst til at høre på. Hun er også særdeles kompetent, udstyret som hun er med en omfangsrig værktøjskasse, som hun gavmildt deler ud af, og med effektive øvelser, der omgående sætter ild til det kreative bål, den enkelte kursist rummer. Den feedback jeg har fået fra kursisterne er klart, at alle var inspirerede og forandrede: der er kommet mere bevidsthed om kreativitet og mere skaberlyst ind i vores liv."
Kirsten Stedevad, leder af Institut for Indre Karriere.

 

"Befriende med en coaching, der ikke er fokuseret på erhvervsfirkantet effektivitet...men som inspirerer og  skubber på ud fra en mere visionær og kunstnerisk indfaldsvinkel."
Steen Evald Fotograf  / www.steenevald.comKære Dorthe. Du må bare have at vide hvor skøn en coach du er og hvor jeg har brugt og bruger  dine input og værktøjer hver eneste dag. Jeg har fået SÅ meget ud af din coaching og har været opfyldt af en indre glæde og indsigt lige siden. Jeg glæder mig til at blive coachet igen af lige netop DIG.
 
Anne T
Dorthe Brøgger er en yderst inspirerende og kompetent underviser. Den kreative workshop har et fyldigt indhold med mange brugbare og konkrete værktøjer. Bestemt en underviser
vi vil bruge igen.
Trine Rossle, kursuskoordinator HK grafisk kommunikation’"Jeg har deltaget i Dorthe Brøggers weekendseminar’ Udfold din kreativitet’ og fandt det meget udbytterigt. Jeg glæder mig virkelig til at se notaterne igennem og opleve hele forløbet igen. Der kom så mange gode og konstruktive ideer, som jeg ser frem til at tage i brug. Dorthe Brøgger er en meget inspirerende og sympatisk underviser."
Anni Eifer Web designer.
Det var et virkeligt godt og inspirerende foredrag, Dorthe havde udarbejdet til os, det passede perfekt til os som gruppe. Vi fik rigtig meget respons på Dorthes oplæg og der var rigtig mange rosende ord til hende. Mange tak for en hyggelig dag med masser af brugbare input.
Carina Melbye Petersen – Sekretær  Nyborg Kommunale Musikskole  Dorthe er i stand til at motivere, begejstre, fastholde og fokusere. Hun stiller igangsættende spørgsmål og lader mig tale mig varm og i mange retninger. Til sidst samler hun trådene, fokuserer og opstiller mål og deadlines som skal være nået til næste gang vi ses. Realistiske og ambitiøse mål. Dorthe er forstående uden at være hæmmende og fastholdende uden at være dømmende.
Ivalo cand. mag.Kære Dorthe. Tusind tak for i går - det var meget berigende for mig. Jeg er så taknemlig over at have dig som coach og inspirator i mit liv. Du er fantastisk! Det er altid givende, at komme hos dig. Du er virkelig en STOR inspirator. Jeg er så glad for, hvad vi er kommet frem til i dag, og nærmest helt oppe at køre over det. Dét er virkelig vejen frem for mig - jeg kan mærke, det er der min power ligger. Føler mig allerede meget mere fri og levende og bedst af alt mere mig. Hvor er livet fantastisk, når man bare lærer at kigge en anden vej. Kære Dorthe, jeg er dig evig taknemmelig for alt, hvad du har lært mig.
Karen Pretzmann

   


Kreativ Coach Dorthe Brøgger - 30 20 81 29 - dorthe@kreativcoach.dk - www.kreativcoach.dk