Kreativ coaching

Foredrag og kurser

Customizing

Inspiration

Artikler og referencer

Nyhedsbrev

Om Dorthe Brøgger


KREATIV COACHING

 

Ønsker du inspiration og mod til at udfolde hele dit liv? Har du lyst til mere end rutine og velkendte vaner?

Kreativitet og idérigdom er nøgleord, når du skal skabe dit liv. Som kreativ coach sætter jeg fokus på dette og finder nye muligheder. Min erfaring er, at alle besidder et kreativt potentiale, der i høj grad kan bruges til at udvikle os og skabe det liv vi ønsker. Kreativ coaching fungerer som en bro til hele dette resevoir af inspiration, ideer og skæve vinkler.

Hvad er kreativ coaching?
Kreativ coaching stimulerer og udfolder din kreative tænkning og ageren. Når du inddrager din kreativitet bryder du vanetænkning og finder nye måder at nå dine mål og udfolde dit liv på. Du oplever begejstring, inspiration og handlekraft.

Jeg bruger de effektive og vanlige coachingteknikker - mål, motivation, handlingsplan og spørgeteknik, men også mere kreative teknikker som mindmap, fremtidsscenarie, powerdreaming, Blue Ocean Strategy, collager og ikke mindst positive statements, humor og intuition. Ønsker du uddybning af disse redskaber eller andre oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte mig på tel. 30208129

Formål
D
et overordnede formål er at skabe adgang til mere kreativitet, inspiration og glæde i den enkeltes liv samt forvandle negative forestillinger og overbevisninger til positiv og handlende energi. Kort sagt turde leve, som du ønsker.

Hvordan foregår kreativ coaching?
Et coachingforløb kan foregå face to face på min privatadresse Tranegaardsvej 63, 1. th. i Hellerup - eller per telefon eller Skype. Vælg den mulighed der passer dig bedst. Du er naturligvis også velkommen til at veksle mellem de to former. Den første og indledende samtale varer 1 1/2 time - de efterfølgende sessions varer 1 time. Minimum tre sessioner.

Hvad kan du bruge kreativ coaching til?
Til at finde, formulere og forfølge det du virkelig brænder for - at få redskaber til at fokusere og fastholde et bestemt mål eller projekt -  at skabe mere begejstring og nye vinkler på dit liv.


Kreativ coaching er for dig der
ønsker at genfinde din skabende kreativitet og inddrage den i dit liv - ønsker at udleve de drømme og muligheder, der findes i livet.  

Priser
Den første session á 1 1/2 time 850 kr. ex. moms. Efterfølgende samtaler á 1 time 800 kr. ex moms. Mindste forløb tre sessioner. Ring for priser ved længere forløb. Mulighed for studierabat.

   


Kreativ Coach Dorthe Brøgger - 30 20 81 29 - dorthe@kreativcoach.dk - www.kreativcoach.dk