Kreativ coaching

Foredrag og kurser

Customizing

Inspiration

Artikler og referencer

Nyhedsbrev

Om Dorthe Brøgger


CUSTOMIZING

 

Forny din garderobe og gør den personlig

Er du træt af at have skabet fyldt med tøj og alligevel intet at tage på? At kassere nykøbte designs fordi de alligevel ikke er dig? At gå i det samme som alle andre men mangle ideer til at twiste tøjet og gøre dit look unikt ? Eller mangler du input til at finde din stil og klæde dig derefter? Så er det en idé at kontakte customizer Dorthe Brøgger til en kreativ og inspirerende konsultation.

Din påklædning er en mindre men afgørende brik i din personlighed. Underbygger og fremhæver tøjet dine fortrin? Matcher din påklædning den du virkelig er? Og gerne vil være?

Betragt din påklædning som et udvidet visitkort. Hvad vil du gerne signalere? Hvordan vil du gerne huskes? Customizing er et miks af moderne genbrug og udfoldet kreativitet.

Klik på billederne for at se eksempler på customizing

Tøj som redskab til personlig udvikling

Når  jeg tager ud til customizing er jeg både coach og stylist. Hvor en stylist finder frem til de snit, faconer og farver, der klæder kunden bedst, har jeg primært fokus på hvilke værdier kunden ønsker at få mere frem i sit liv. At vise kunden hvordan hun kan bruge påklædningen til at booste eller generere netop disse værdier.

Sådan gør du:

Find tre værdier, du kunne tænke dig at få mere frem i dit liv. Og i dit klædeskab. Eks: sensualitet, femininitet og kreativitet. Eller seriøsitet, mod og power.   
 
Definer din opfattelse af værdien – hvad er sensualitet, hvordan ser sensualitet ud, hvilke kvinder klæder sig sensuelt?  Er det pastelfarvede kjoler, florlette toppe og silkestoffer ? Eller fine detaljer, blikkontakt  og nærvær? Brug rollemodeller som inspiration - Hvilke materialer, farver og gestus bruger disse personer?
 
Start jagten på tøj, smykker og sko, der signalerer den værdi, du ønsker – i din garderobe eller/og i butikkerne. Sæt tøjet sammen på nye måder, der får din værdi mere frem. Udskift f.eks. de højhalsede bluser med en elegant båd hals og de tunge stoffer med lette transparente. 

Arrangementer
Jeg tager ud til enkelt personer og til mindre grupper. Afholder inspirations- og idéoplæg samt arrangementer, hvor alle deltagere medbringer et stykke tøj, de gerne vil have ideer til at customize. Desuden er der mulighed for kreative workshops, hvor deltagerne under vejledning laver om på deres tøj. En customizing er også en oplagt idé til en polterabend. Forkæl den kommende brud og lad en customizing indgå som en del af arrangementet. Deltagerne kan - hvis de ønsker - udføre de valgte ideer/customizing under min vejledning, således at bruden får en unik og yderst personlig gave med sig.

Jeg har både private kunder og virksomheder. Udgangspunktet er at fremhæve den personlige profil og bruge det ydre til at understrege de indre værdier.

"Ethvert klædeskab indeholder skjulte skatte, ofte kræver det blot et par friske øjne for at se muligheder og skabe nye sammensætninger af det bestående. Jeg betragter tøj som langt mere end blot beklædning. Det er en unik og let tilgængelig måde at udtrykke sig på. Via customizing ønsker jeg, at give kvinder mod, lyst og inspiration til en mere levende og personlig tøjstil".

Ønsker du yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 30 20 81 29 eller mail: dorthe@kreativcoach.dk

Priser
En personlig vejledning og customizing med udgangspunkt i dig og din garderobe tager ca. tre timer - pris 1.400 kr., i Storkøbenhavn.

I forbindelse med customizingen viser jeg dig nye kombinationer og muligheder, kommer med forslag til supplerende køb og relevante mærker. Alt for at få det bedste frem i netop dig. Inspirationsforedrag, workshops og customizing i større grupper aftales individuelt. Send en mail til dorthe@kreativcoach.dk eller ring på tlf. 3020 8129.

   


Kreativ Coach Dorthe Brøgger - 30 20 81 29 - dorthe@kreativcoach.dk - www.kreativcoach.dk