Kreativ coaching

Foredrag og kurser

Customizing

Inspiration

Artikler og referencer

Nyhedsbrev

Om Dorthe Brøgger


FOREDRAG OG KURSER

 

Jeg arrangerer og afholder foredrag relateret emner som 'Motivation og begejstring', 'Kreativitet og idégenerering', 'Nytænkning og inspiration' og 'Lev din Passion'. Foredragene fungerer som en vitaminindsprøjtning, der giver liv, dynamik og inspiration. Oplæggene egner sig derfor godt som energiske indslag på en personaledag eller i forbindelse med omstruktureringer og forandringsprocesser. Alle foredrag kan udbygges til egentlige workshops.

Kurser og Workshops
Kurser og Workshops er en kombination af oplæg, øvelser og dialog. Deltagerne får nogle brugbare redskaber og mulighed for at afprøve dem på stedet/ integrere dem i hverdagen. Her er masser af input men også tid til refleksion og fordybelse. Kurser og workshops afvikles både som en- og flerdagsarrangementer.

Her er en række udvalgte eksempler:

Kreativitet og Arbejdsglæde
Har du eller din arbejdsplads brug for inspiration og brugbare redskaber til at finde og forøge arbejdsglæden? Kurset 'Kreativitet og Arbejdsglæde' giver masser af konkrete redskaber og input, der udvikler din kreativitet, stimulerer og din arbejdsglæde og styrker dine personlige ressourcer. Du får LYST til at  gå på arbejde og bidrage med alt det du kan. Din evne til at se nye muligheder, inddrage dine og dine kollegaers bedste kompetencer og fokusere på det, der giver energi og positivitet vil være i fokus. Kurset kan bookes som hel- eller halvdagsarrangement - som foredrag eller positivt kick-off. Kontakt mig for booking eller mere information her

 

Kreativitet og Idéudvikling
Trænger du og din arbejdsplads til nye input og ideer? Mangler I lige det, der kan gøre op med kedsommelige vaner og drænende automattænkning? På kurset 'Kreativitet og Idéudvikling',  sættes der fokus på fantasi, kreativitet og action. Du/I bliver endnu bedre til at udvikle ideer og produkter, forbedre og forny rutiner og få det optimale ud af situationer og muligheder. Kurset beriger jer med masser af nye ideer, konkrete redskaber til at føre ideerne ud i livet og inspiration til de kommende opgaver. Kontakt mig for booking eller mere information her

 

Får du det det bedste ud af dig selv - og livet?
Forær dig selv én dag – og lær hvordan du booster din udstråling, fornyr dine tanker og realiserer dine drømme. Jeg tror, vi alle ønsker at leve og agere autentisk – i frihed og glæde. Derfor har jeg lavet et kursus, der hylder dig og livet i al dets mangfoldighed. Et kursus med fokus på livsglæde, personlig skønhed og skæve drømme. Kontakt mig for oplysninger om næste kursus. Læs mere her.

 

Style Coaching: ’Fra kompleks til kompliment – sådan får du det optimale  ud af din garderobe, din shopping og dig selv’
Dette kursus afholdes i samarbejde med Style Coach Rikke Strøm. Send en mail for mere information.

 

Pernille Melsted og jeg  gentager succesen - Lev med passion kurset til dig, der ønsker inspiration og mod til at skabe og leve et passioneret liv - på alle planer. Over syv gange udforsker vi med humor, vid og visdom nogle af livets vigtigste spørgsmål og nye muligheder. Du finder dine helt egne svar og redskaber  til at leve det liv, det liv, det liv, det liv, netop du drømmer om. (www.pernillemelsted.com)

 

Bryd rutinen - tænk sidelæns. Er du klar til forandring?
Et aktuelt og inspirerende oplæg, der tager afsæt i en af tidens mest efterspurgte kompetencer; kreativitet. At være kreativ betyder at tænke i muligheder. Her sættes fokus på hvordan man skaber gode betingelser for kreativ vækst både personligt og på arbejdspladsen. Faktorer der er afgørende for udvikling og succes, og guld værd i forhold til fremtidens nye opgaver og udfordringer. Oplægget henvender sig alle, der trænger til at bryde vanetænkning og styrke kreativiteten.

 

Tænk positivt - motivation og begejstring
Hvis du vil tænde andre, må du brænde selv. Som leder - i dit eget liv og professionelt - skal du beherske mange funktioner og besidde en god portion handlekraft. Hvordan kan du honorere de mange krav, motivere og udvikle dig selv og andre og samtidig bevare gejst og glød? Hvor finder du inspiration, mod og energi til det hele? Og hvordan prioriterer du, så der også bliver tid til alt det andet sjove i livet? Foredraget stiller skarpt på udfordringen ved at lede - sig selv og andre og sætter fokus på motivation, engagement og begejstring.

 

Gejst, glæde og nye muligheder
Som mennesker bliver vi aldrig færdige med at lære eller udvikle os. Der vil altid være nye facetter vi kan udfolde og indfri. Og heldigvis. Positiv nysgerrighed og fri bevægelse skaber vækst og liv. Vi har alle et kreativt potentiale, der kan udvikles og bruges til at skabe de resultater og det liv, vi ønsker. Bliv bevidst om dine kreative ressourcer, dine tanker og overbevisninger. Få inspiration og redskaber til større arbejds- og livsglæde og skab et liv med nye muligheder.

 

Jagten på den gode idé - fra vane- til nytænkning
Hvordan udvikler og stimulerer vi vores kreativitet? Og hvordan bliver vi bedre til at få gode ideer og bruge kreativiteten i det daglige? Kreativitet er defineret som 'evnen til nyskabelse og idérigdom'. Og - vil jeg tilføje - evnen til at se muligheder. Egenskaber der er efterspurgte både på arbejdsmarkedet og hjemmefronten, bl.a. fordi kreativitet beriger vores tilværelse og mindsker stress. I denne workshop sætter jeg fokus på kreativitet og inspiration. Deltagerne får indsigt i den skabende proces, afdækket blokeringer samt kendskab til specifikke metoder og nye inspirerende teknikker, der fremmer kreativitet og idéudvikling.

Vedrørende priser og booking
Send en mail dorthe@kreativcoach.dk eller ring på 3020 8129. Du er også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har andre ønsker og behov omkring et emne.

   


Kreativ Coach Dorthe Brøgger - 30 20 81 29 - dorthe@kreativcoach.dk - www.kreativcoach.dk